Oglas

nedelja, 6. september 2015

Droge v uporabi - SMRTNOST!!



                      Dober posnetek, ki na hitro prikazuje, kako nas lahko "skoraj legalne droge". Droge, ki jih najdemo skoraj vsepovsod, nas lahko ubijejo. Smešno, kako je vse nastavljeno. Ste vedeli, da npr. 70 skodelic kave ima v sebi toliko kofeina, da lahko ubije 70kg težko osebo? Zanimivo, pomoje niste nikoli pomislili na kavo, kot strup, ki lahko ubije. Taka količina kave lahko povzroči, preveliko palpitacijo srca ali celo njegov zastoj.
                     Alkohol, že samo 13 zaporednih šotov, lahko povzroči smrt, ko spijemo kozarčke, nam stori to, da po nekaj trenutkih, nam lahko upočasni delovanje notranjih organov. No pa gremo na najmanj neverno snov, na vodo, že 6l vode, nas lahko ubije. Še najhitreje nas lahko ubije stanje brez kisika, če damo glavo pod vodo, nas lahko že samo 4 minutah, ugasne, v 6 minutah lahko že umremo. Ubijejo nas lahko tudi češnje, ne tisto, od češnje, kar se lahko poje, vendar koščica. Vsebuje snov, ki zmanjša našo možnost po uporabi kisika v telesu.
                     Ubije nas lahko tudi že to, da gremo previsoko v hribe. Previsoki ljudje, že samo, ker so previsoki, imajo problem s tem. Njihova višina, jih ovira, jim krajša življenje. Ubije nas lahko tudi čokolada, psa že zelo zelo hitro. Človeka, pa lahko tudi. Trava, pa je nekoliko še majmanj škodljiva, pojesti, bi jo moral okoli 22kg, da bi bil v smrtni nevarnosti. Če pa jo želimo skaditi jo moremo skaditi 680kg v 50min, da bi umrli.
                        To nam pokaže, da verjetno že samo zaradi tega ni nobene povezane smrti s preveliko količino zaužite trave. Muzika, preveč nas ne ubije, vendar paziti moremo, da ni preveč glasna. Brez spanja, lahko tudi umremo, miši ponavadi umrejo po 14 dneh brez spanja. Maksimum zbujenosti pri čoveku, je bila 11 dni, kar je zanimivo je to, da po 11 dneh, se človeku ni zgodilo nič hudega, ko se je naspal, ni imel nobenih trajnih vidnih posledic. Pač dober posnetek, ki nas reši veliko vprašanj. Upam da ga boste komentirali in uživali v še kakem takem.

Če vaš zanima je še ta res zelo dober:

Posnetek prikazuje res natančno, kako nas voda lahko ubije.

Ni komentarjev:

Objavite komentar